Deși FCSB a obținut o victorie cu 3-2 în fața Gloriei Buzău în etapa 12 a SuperLigii, Gigi Becali (66 de ani) a fost profund nemulțumit de modul în care echipa sa a gestionat meciul. Chiar dacă succesul a fost bifat, omul de afaceri a criticat dur echipa, subliniind lipsa de concentrare și siguranță din joc, în special după ce s-a făcut 3-1 pe tabela de marcaj.

Ionuț Panțîru (28 de ani) a fost titular în acest meci disputat pe Arena Națională în fața a 7.502 spectatori, dar evoluția sa a lăsat mult de dorit. Fundașul stânga, susținut puternic de Gigi Becali de la revenirea sa pe teren, a avut o prestație nesigură, iar erorile sale au fost decisive pentru primul gol al buzoienilor.

Gigi Becali nu îl mai vrea la echipă pe Panțîru

Panțîru a fost depășit ușor de Jipa, în minutul 29, într-o fază ce a dus la golul adversarilor. Ca urmare a acestei gafe, fundașul a fost înlocuit de Risto Radunovic (32 de ani), o decizie care nu a trecut neobservată, dată fiind reacția nervoasă a lui Panțîru după schimbare.

”În meciul ăsta am văzut ceva, că nu trebuie să fii băiat bun. La fotbal nu trebuie să fii băiat bun. Am zis unora să le dau șanse, că-mi pare rău de ei, că nu știu ce. Nu mai are rost să zic la cine. Nu mai vreau să spun cine.

Panțîru, clar. L-am întrebat pe Vali dacă i-a băgat contractul. Dacă nu l-a băgat, să nu-l mai bage, că face numai prostii. Edjouma a dat numai pase la adversar. Eu m-am luat după ei să jucăm cu doi închizători. Pentru ce să joc cu doi închizători cu Buzăul? Normal că sunt amărât”, a spus Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Criza de nervi a lui Panțîru și reacțiile de după meci

După ce a fost scos de pe teren, Panțîru ar fi avut o ieșire violentă pe marginea terenului, lovind cu pumnul acoperișul băncii de rezerve, conform prosport.ro. Ulterior, acesta a plecat direct la vestiare, refuzând să rămână pe banca de rezerve pentru restul partidei.

Această atitudine nu este una tipică pentru fotbalistul de 28 de ani, însă frustrarea acumulată din cauza erorilor din joc și a reacției rapide a antrenorului au contribuit la acest moment tensionat. Reacția nervoasă a fost una criticată de oficialii clubului, iar viitoarele decizii legate de evoluția lui Panțîru la FCSB vor fi urmărite cu interes.

În ciuda celor trei puncte obținute, atmosfera la FCSB nu este una liniștită, iar criticile venite din partea patronului echipei ar putea să aibă un impact asupra moralului și performanței viitoare a jucătorilor.

”Am avut emoții, normal că am avut. Nu mari, dar am avut. Știi de ce am avut? Am comentat în timpul meciului, le-am zis că atunci când ai 2-1, ai 3-2, nu mai risca.

A început Olaru numai cu pase decisive la ei. Vorbeam, mă uitam la meci și ziceam că astea pot să ne coste. Facem noi tâmpenii. Pasează, pas, pas, pas, distrează-te. Puteam să luăm gol.

Am luat golul ăla și au început emoțiile. De ce? Că nu avem profesionalism. Noi aveam 3-1. Dacă ai 3-1, nu mai trebuie să fie mingea la adversar deloc”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.