Elias Charalambous l-a lăudat pe Tavi Popescu. FCSB a obținut o victorie tensionată cu scorul de 3-2 în fața Gloriei Buzău, iar antrenorul Elias (44 de ani) și-a împărtășit concluziile după această partidă. Deși echipa a reușit să își adjudece cele trei puncte, Charalambous nu a fost complet mulțumit de jocul prestat, recunoscând că victoria a fost obținută cu emoții.

Elias Charalambous, dedicație specială pentru Mihai Lixandru

Una dintre principalele preocupări ale antrenorului a fost starea de sănătate a mijlocașului Mihai Lixandru (23 de ani), care a suferit o accidentare gravă în meciul din Conference League contra lui PAOK, pierdut cu 0-1. Charalambous a ținut să dedice victoria lui Lixandru, subliniind că echipa este alături de el în această perioadă dificilă. Accidentarea horror a lăsat o amprentă emoțională asupra echipei, dar acest gest arată solidaritatea și sprijinul față de colegul lor. Și Gigi Becali este îngrijorat, fiindcă acesta era unul dintre fotbaliștii săi preferați. Clubul a anunțat că este alături de el în această perioadă grea.

”Vreau să-i dedic acest succes în primul rând lui Lix (n.r. – Lixandru), care trece prin momente grele după accidentare. De altfel și jucătorii i-au dedicat victoria, Tavi Popescu a arătat tricoul lui, toți au jucat azi cu gândul la el.

Și vreau să le mai mulțumesc fanilor, care ne-au încurajat ca întotdeauna”, a spus cipriotul.

Dubla lui Tavi Popescu, un moment de referință

Antrenorul a evidențiat, de asemenea, performanța lui Tavi Popescu, care a reușit să marcheze primele două goluri ale sale într-un singur meci pentru FCSB, o premieră în cariera sa. Charalambous a lăudat evoluția tânărului de 21 de ani, subliniind potențialul acestuia de a deveni unul dintre jucătorii de bază ai echipei. Dubla lui Popescu a fost crucială în victoria obținută, iar antrenorul se arată încrezător în viitoarele realizări ale acestuia.

”Tavi este, așa cum am mai spus și cu alte ocazii, unul dintre cei mai mari fotbaliști din România și sunt sigur că la un moment dat va ajunge și mai sus, are un talent aparte. E clar că poate mai mult”, a afirmat Charalambous.

Prima reușită în tricoul FCSB pentru Daniel Bîrligea în SuperLiga

O altă performanță notabilă din meciul cu Gloria Buzău a fost prima reușită în SuperLiga României pentru Daniel Bîrligea (24 de ani), în tricoul FCSB. Atacantul, adus recent la echipă, și-a trecut numele pe lista marcatorilor, contribuind astfel la victoria echipei sale. Charalambous a subliniat importanța acestui gol pentru moralul lui Bîrligea, care începe să se integreze tot mai bine în jocul roș-albaștrilor.

În concluzie, deși victoria a venit cu emoții, FCSB a avut multe motive de bucurie, de la dubla lui Tavi Popescu la debutul lui Daniel Bîrligea pe lista marcatorilor și până la gestul de solidaritate față de Mihai Lixandru. Charalambous continuă să construiască o echipă capabilă să lupte pe toate fronturile, iar meciul cu Gloria Buzău este un pas important în acest proces.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.