Victor Angelescu, acționarul minoritar al clubului Rapid București, în vârstă de 40 de ani, a ieșit în public pentru a infirma ultimele speculații apărute în presă cu privire la situația financiară a echipei antrenate de Marius Șumudică. În ciuda înfrângerii suferite de Rapid în fața FC Botoșani, scor 0-2, în cadrul etapei a 12-a din SuperLiga, Angelescu a exclus posibilitatea ca jucătorii să fie afectați de întârzieri salariale.

După această înfrângere, au circulat zvonuri conform cărora clubul ar fi intenționat să amâne plata salariilor către jucători, generând îngrijorări în rândul suporterilor și al presei sportive. Angelescu a fost rapid să clarifice situația, asigurând că aceste informații sunt complet false și că Rapid nu ia în calcul astfel de măsuri.

Victor Angelescu neagă toate zvonurile din presă

”Nu s-a luat o decizie de acest gen, pentru că nici nu am avut o ședință. Nu e în vigoare așa ceva. Tot timpul au fost salariile plătite la zi. Vom vedea după o ședință pe care o vom avea.

Până în iarnă nu va pleca nimeni. Vom vedea în iarnă pe cine păstrăm. Dar vor rămâne până în iarnă toti jucătorii pe care îi avem acum. Era liber de contract (n.r. Alex Dobre). Ne trebuia un jucător de profilul lui. Sperăm să ne ajute”, a spus Victor Angelescu, la Liga Digisport.

Rapid București se confruntă cu un sezon dificil, ocupând locul 11 în clasamentul SuperLigii, cu doar 13 puncte după 12 etape disputate. Deși a fost un început de sezon sub așteptări pentru echipa giuleșteană, conducerea clubului rămâne încrezătoare că lucrurile se vor îmbunătăți și că echipa va reuși să își recapete forma în etapele următoare.

Astfel, Angelescu a reafirmat angajamentul clubului față de stabilitatea financiară și a lăsat de înțeles că strategia pe termen lung a clubului nu va fi afectată de rezultatele pe termen scurt.

Foto: as.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.