Cătălin Cîrjan, unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști de la Dinamo, se pregătește pentru primul său derby Dinamo – FCSB, un meci cu o încărcătură specială în fotbalul românesc. La doar 21 de ani, mijlocașul ofensiv, care poartă numărul 10 la „câini”, și-a exprimat entuziasmul și încrederea înaintea marii confruntări, declarând că echipa sa este pregătită pentru acest duel crucial.

Un derby așteptat de mii de fani

Prezent la un eveniment organizat de Dinamo, Cîrjan a vorbit despre importanța meciului de pe Arena Națională, subliniind că echipa a muncit din greu pentru a se ridica la nivelul așteptărilor. El a declarat fără ezitare că Dinamo joacă „cel mai frumos fotbal din campionat,” o afirmație îndrăzneață care reflectă încrederea din vestiarul echipei înaintea derby-ului.

”Nu vreau să vorbesc prea mult în afara terenului, vreau să dau tot ce am mai bun pe teren. Sunt bine, încep antrenamentele și o să fiu pregătit de meci (n.r. cu FCSB).

Am fost la foarte multe derby-uri, mergeam și în Ștefan cel Mare. Am amintiri foarte frumoase și este ceva extraordinar să joci un derby. Abia aștept să trăiesc asta pe pielea mea. Toți suntem pregătiți să arătăm tot ce putem.

Nu ne gândim niciodată la adversar, ne gândim la noi, avem un început de campionat foarte bun și jucăm un fotbal frumos.

Mister este un antrenor foarte bun. După părerea mea, cred că jucăm cel mai frumos fotbal din România”, a spus Cătălin Cîrjan.

Susținerea fanilor „câinilor” pentru acest meci este uriașă. Potrivit Radio Dinamo, suporterii dinamoviști au cumpărat deja peste 30.000 de bilete, iar până la începutul meciului, se așteaptă ca numărul să ajungă la aproximativ 40.000. Acest entuziasm este o dovadă a importanței meciului, dar și a revenirii suporterilor dinamoviști pe stadioane, după o perioadă mai dificilă pentru club.

De asemenea, fanii FCSB nu vor lipsi de la eveniment. Suporterii rivalei au primit 8.600 de bilete, ocupând întreaga Peluză Sud a Arenei Naționale. Atmosfera se anunță electrizantă, iar cele două tabere de suporteri sunt pregătite să creeze un spectacol de neuitat.

Ultimul derby găzduit de Dinamo, desfășurat în etapa a 17-a a sezonului precedent, a strâns 22.926 de spectatori, o cifră semnificativă, dar mult sub ceea ce se așteaptă acum pentru confruntarea actuală. Acest interes crescut pentru meci arată nu doar importanța rivalității dintre cele două echipe, ci și creșterea apetitului fanilor pentru fotbalul românesc de top.

Cătălin Cîrjan, lider pe teren

Cătălin Cîrjan, un talent promițător și lider în devenire la Dinamo, va avea ocazia să își arate valoarea într-unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului. Cu abilitățile sale tehnice și viziunea pe teren, Cîrjan poate deveni un jucător-cheie în acest derby și va fi cu siguranță urmărit îndeaproape de fanii ambelor echipe.

”Nu am trăit un derby, deocamdată nu știu ce simte un fotbalist înainte de un astfel de meci. În tribună am fost de foarte multe ori, este ceva extraordinar.

Abia aștept să fiu acolo, să fiu pe teren, în fața suporterilor noștri. Vom da totul să-i facem bucuroși!

Am fost de multe ori la meciuri, de mic copil îmi doream să joc într-un astfel de meci. E un sentiment extraordinar. Da, mă imaginam și marcând, îmi doresc foarte mult să fac asta și la acest meci”, a mărturisit Cătălin Cîrjan, pentru pagina oficială a clubului.

Derby-ul Dinamo – FCSB promite să fie unul dintre cele mai intense și spectaculoase momente ale sezonului, iar atât Cătălin Cîrjan, cât și suporterii dinamoviști sunt gata să lase totul pe teren și în tribune.

Foto: digisport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.