Universitatea Craiova se pregătește pentru un nou meci important în etapa a 13-a din SuperLigă, unde va înfrunta pe FC Botoșani. Confruntarea este programată duminică, 20 octombrie, de la ora 16:00, și reprezintă o oportunitate pentru olteni de a-și continua parcursul spre vârful clasamentului. Cu toate acestea, în prefața duelului, Sorin Cârțu, unul dintre simbolurile clubului și fost președinte al Universității Craiova, a oferit o analiză detaliată atât a meciului, cât și a luptei pentru titlu în actualul sezon.

Sorin Cârțu despre duelul cu FC Botoșani

Sorin Cârțu, cunoscut pentru declarațiile sale directe și analizele precise, a prefațat partida dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani, subliniind importanța acestui meci pentru echipa din Bănie. Chiar dacă Craiova pleacă din postura de favorită, ”Sorinaccio” a atras atenția asupra faptului că FC Botoșani nu este o echipă de subestimat și că oltenii trebuie să fie concentrați pentru a obține toate cele trei puncte.

”E foarte important să batem pe Botoșani și pe urmă sunt meciurile alea două foarte grele: cu Farul și cu FCSB. Trebuie să le tranșăm în așa fel încât să terminăm pe podium turul campionatului. E foarte importantă poziția.

Tot timpul e loc de mai bine. Se așteaptă și revenirea unor jucători cum ar fi Cicâldău. Să vedem cum arătăm când va fi toată lumea la dispoziție.

Trebuia să avem avans față de multe echipe. Nu prea am exploatat acest lucru. Trebuia să fi fost în poziția celor de la ‘U’ Cluj și cu mai multe puncte. Doar le-am avut în mână”, a mai spus Sorin Cârțu.

Oltenii au avut un parcurs bunicel în acest sezon, însă fiecare meci devine crucial pe măsură ce lupta pentru titlu se intensifică.

FCSB, principala contracandidată

În cadrul aceleași analize, Sorin Cârțu a vorbit și despre lupta pentru titlul de campioană în acest sezon de SuperLigă. În opinia sa, deși Universitatea Craiova are șanse mari să se implice în această bătălie, principala contracandidată a oltenilor rămâne FCSB, o echipă care, deși a avut un început dificil de sezon, și-a revenit și acum reprezintă o amenințare serioasă.

”FCSB are un meci mai puțin și dacă îl câștigă pe cel cu Botoșaniul, cum a câștigat mai tot timpul, cu o victorie vine la un punct de tine (n.r. de Universitatea Craiova).

FCSB arată mai bine, așa, față de toate cele cu care de regulă ne-am concurat. Vorbim de CFR Cluj, de Rapid și de Farul. Cam cu ăștia ne-am concurat în ultima perioadă.

Au apărut acum și alte echipe cu pretenții pentru play-off: vorbim de Universitatea Cluj, Dinamo și Oțelul Galați”, a declarat Sorin Cârțu, potrivit iAMsport.ro.

Analiza sa subliniază faptul că, în pofida problemelor inițiale ale echipei din Capitală, FCSB a reușit să se redreseze și să devină din nou o forță în campionat. În acest context, Universitatea Craiova trebuie să-și mențină constanța și să câștige meciurile esențiale pentru a rămâne în ăartea de sus a clasamentului.

Duelul dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani se anunță a fi unul interesant, în contextul în care ambele echipe au nevoie de puncte pentru a-și îndeplini obiectivele de sezon. Sorin Cârțu a subliniat importanța acestui meci pentru olteni și a avertizat asupra pericolului pe care îl reprezintă FCSB în lupta pentru titlu. Cu un parcurs solid până acum, Universitatea Craiova trebuie să rămână concentrată și să trateze fiecare meci cu maximă seriozitate dacă își dorește să își păstreze șansele la campionat.

Foto: ucv1948.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.