Gigi Becali a luat o decizie drastică, după terminarea meciului cu Dinamo. FCSB a obținut o victorie importantă împotriva rivalei Dinamo, impunându-se cu scorul de 2-0 (1-0) în etapa a 13-a a SuperLigii, într-un meci disputat duminică seara, pe Arena Națională. Partida, considerată unul dintre cele mai mari derby-uri din fotbalul românesc, a adunat 45.469 de spectatori care au asistat la o nouă demonstrație de forță din partea campioanei.

Echipa antrenată de Elias Charalambous a deschis scorul în minutul 26 prin Daniel Bîrligea, care a finalizat cu precizie o fază bine construită de echipa sa. Dinamo a încercat să revină în joc, dar nu a reușit să pună reale probleme apărării adversarilor. În prelungirile meciului, Alexandru Musi a marcat al doilea gol, în minutul 90+3, asigurând astfel o victorie clară pentru FCSB.

Superioritatea FCSB în derby-uri

Aceasta a fost cea de-a șaptea victorie consecutivă a celor de la FCSB împotriva lui Dinamo, consolidând o dominație incontestabilă în „Derby de România”. Ultima dată când Dinamo a reușit să învingă FCSB a fost în februarie 2020, când s-a impus cu 2-1. De atunci, echipa din Ștefan cel Mare a suferit în fața marii rivale, iar această serie negativă continuă să apese greu pe umerii dinamoviștilor.

Reacția lui Gigi Becali și schimbările anunțate

După meci, patronul FCSB, Gigi Becali, a intervenit telefonic la Digi Sport și nu s-a ferit să își exprime nemulțumirile, în special în legătură cu comportamentul jucătorilor săi. Becali a fost deranjat de avertismentele primite de Darius Olaru și Octavian Popescu pentru proteste adresate arbitrului. El a subliniat că astfel de atitudini nu sunt acceptabile și a lăsat de înțeles că vor urma măsuri disciplinare.

În plus, Becali a anunțat că Alexandru Musi, deși anterior criticat pentru câteva kilograme în plus, va fi titular în următorul meci al FCSB, în detrimentul lui Octavian Popescu. Aceasta schimbare este așteptată să aibă loc în confruntarea cu Rapid, un alt derby al fotbalului românesc.

”Trebuie amenzi, să dăm amenzi. Eu așa le-am spus. Pentru ce să ia Olaru atâtea galbene? Lui Olaru n-ai ce să-i faci. Dar George (n.r.- Octavian Popescu)… Bă, vezi-ți de treaba ta, că încă nu ai revenit încă. Ai jucat bine la tineret, dar dă goluri, să te văd! Dacă m-aș duce la echipă, s-ar termina cu lucrurile astea.

Că eu bat cu pumnul în masă, să înțeleagă, că nu înțeleg de vorbă bună. Acum, normal, o să joace el (n.r.- Musi), că a dat gol. Să stea afară George. Așa ar fi normal. O să mă duc să-l trag de șunci (n.r.- pe Musi) și dacă… Metoda mea e asta, îi ridic tricoul și-l trag de șunci”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club.

Victoria FCSB în fața lui Dinamo confirmă forma bună a echipei și consolidarea poziției sale în SuperLigă. Cu toate acestea, criticile lui Becali arată că există încă lucruri de îmbunătățit în cadrul echipei, iar lupta pentru titlu continuă. Rămâne de văzut dacă schimbările anunțate de patron vor aduce rezultate pozitive în viitoarele meciuri.

Foto: informatia-zilei.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.