Darius Olaru și Daniel Bîrligea au menționat superioritatea echipei lor. FCSB a obținut o victorie convingătoare în derby-ul cu Dinamo, impunându-se cu scorul de 2-0 în etapa a 13-a din SuperLigă, într-un meci transmis în direct pe Digi Sport 1. Partida de pe Arena Națională a fost marcată de două momente cheie, ambele în favoarea echipei antrenate de Elias Charalambous.

Scorul a fost deschis în minutul 26 de Daniel Bîrligea, care a înscris printr-o execuție de clasă, reușind să surprindă apărarea dinamovistă și să ofere echipei sale un avantaj psihologic important. În timp ce Dinamo încerca să găsească soluții pentru a reveni în joc, ocaziile clare au continuat să aparțină FCSB-ului.

În prelungirile meciului, Alexandru Musi a închis tabela cu un gol marcat în minutul 90+3, stabilind scorul final la 2-0. Această victorie le permite roș-albaștrilor să urce pe locul 6 în clasament, acumulând 19 puncte, în timp ce Dinamo coboară pe poziția a 7-a, cu 18 puncte.

Darius Olaru și Daniel Bîrligea sunt în extaz, după meciul cu Dinamo

La finalul partidei, Darius Olaru a vorbit despre importanța victoriei împotriva lui Dinamo și despre schimbarea sa din minutul 82, când a fost înlocuit de Malcom Edjouma. Mijlocașul FCSB a declarat că echipa a fost motivată să obțină un rezultat bun și că jocul colectiv a fost factorul decisiv în acest succes.

„Acesta este primul obiectiv să prindem play-off-ul. Nu ne gândeam la începutul campionatului că vom ajunge abia acum pe loc de play-off. Ne bucurăm că am câștigat în derby.

Îmi vine să cred că am ajuns la atâtea victorii, știu cât lucrăm, ce facem la antrenament, era momentul.

Eu cred că prin experiență am câștigat. Am reușit să marcăm prin ocaziile avute, chiar dacă nu am avut și noi multe situații. Experiența acumulată și în Europa, în ultimii ani, nu doar în campionat a contat.

Am avut o lovitură, o am de la meciul cu PAOK, am căzut pe ea și nu am vrut să risc, sunt ok.

Am fost supărat pentru faza din prima repriză, Olsen mi-a spus că nu m-a văzut, dar el când m-a călcat a fost ceva mai puternic, arbitrul mi-a spus că nu m-a văzut. Am primit iar cartonaș galben. Înainte de meci mi-a spus că sunt căpitan și pot să vorbesc cu el, de asta am vrut să-i zic. Am vorbit pe un ton bun.

Mă simt bine, pe moment îmi doresc să intru în ritm, pe parcurs parcă obosesc, dar cred că este mental.

Pur și simplu a respins mingea fundașul lor, nu pot să-l notez ca un assist, este meritul lui.

Îmi doresc să câștige cu Rangers, au forța să înregistreze un rezultat bun. Le țin pumnii!”, a declarat Darius Olaru, la flash-interviu.

De asemenea, Daniel Bîrligea a răspuns întrebărilor legate de gestul său de după marcarea golului, când a arătat sigla FCSB-ului fanilor dinamoviști. Bîrligea a explicat că momentul a fost unul emoțional, subliniind totodată că rămâne concentrat pe jocul său și pe o posibilă convocare la echipa națională.

”Îmi merge bine momentan, mă simt bine, jucăm bine, avem ocazii. (n.r.-Ce ai vrut să le arăți suporterilor?) Că Bucureștiul e roș-albastru, atât.

Avem jucători de calitate, luptăm pentru obiective, sperăm avem rezultate bune și să aducem lume la stadion, să fie full. Primul meu derby de București. Din păcate da, o să ratez derby-ul cu Rapid, nici eu nu știam.

Eu îmi fac treaba, iar domnul (n.r.-Mircea Lucescu) o să ia deciziile. Eu mereu încerc să fac totul cât mai bine, să cresc, vom vedea pe viitor. Avem goluri și pentru Rangers, pentru toți. Se joacă 11 la 11, vedem care pe care”, a declarat Bîrligea.

FCSB a demonstrat încă o dată că este o echipă solidă, capabilă să gestioneze momentele importante dintr-un derby. Cu trei puncte esențiale câștigate și o clasare mai bună, roș-albaștrii își continuă parcursul în SuperLigă cu încredere, în timp ce Dinamo va trebui să regândească strategia pentru a reveni pe o traiectorie ascendentă.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.