Andrei Nicolescu, supărat pe atitudinea jucătorilor. Dinamo a suferit o înfrângere cu scorul de 0-2 în fața rivalei FCSB, în etapa a 13-a a SuperLigii, într-un meci intens disputat pe Arena Națională. Deși partida a fost echilibrată în anumite momente, echipa din Ștefan cel Mare nu a reușit să facă față presiunii exercitate de FCSB, cedând pe fondul unor greșeli individuale.

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a tras concluziile după acest eșec dureros, subliniind că echipa sa nu a gestionat bine momentele cheie ale meciului. Nicolescu a evidențiat faptul că prima reușită a FCSB-ului, marcată de Daniel Bîrligea în minutul 26, a venit în urma unei erori comise de portarul Golubovic. Deși nu i-a rostit numele direct, declarațiile lui Nicolescu au făcut referire la slăbiciunea din defensivă, care a permis adversarilor să preia conducerea.

”Au fost mai buni decât noi. Un jucător (n.r.- Golubovic) a greșit. Nu mai contează, asta e, greșelile le facem împreună. Noi am făcut 12-13 transferuri. Sunt jucători care nu au mai trăit intensitatea asta.

FCSB e o echipă care stă bine în teren. Noi nu am fost inspirați. Inspirația ține și de calitate. Ne luptăm pentru play-off. Am spus de la început că va fi o luptă grea. Trebuie să începem să câștigăm.

Noi ar fi trebuit să ne luptăm și campionatul ăsta. S-a creat o emulație frumoasă. Realitatea este că noi construim. Un rezultat ca acesta nu e dramatic, e dramatic pentru că e într-un derby.

Având 13 transferuri într-un sezon, noi considerăm că sunt destul de multe. Cred că dacă am mai face în iarnă, ar fi o loterie.

Noi ne luptăm pentru play-off și sperăm să creștem câțiva jucători de calitate. Cred că mici detalii au făcut diferența. Ei cred că au fost mai inspirați. Dintr-o înfrângere se învață mai mult decât dintr-o victorie”, a spus Andrei Nicolescu.

Andrei Nicolescu, a spus că a fost un derby cu greșeli costisitoare

FCSB a profitat din plin de această greșeală, iar Dinamo, în ciuda eforturilor de a reveni, nu a reușit să își creeze ocazii periculoase. În prelungirile meciului, Alexandru Musi a stabilit scorul final la 2-0, punând capăt speranțelor dinamoviștilor de a obține un rezultat pozitiv. Deși susținută de un public numeros, Dinamo nu a putut să evite un nou eșec în fața marii rivale.

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 7 în clasament, cu 18 puncte, în timp ce FCSB urcă pe locul 6, acumulând 19 puncte. Înfrângerea din derby lasă „câinii roșii” într-o poziție dificilă, iar echipa va trebui să se redreseze rapid pentru a nu pierde contactul cu locurile fruntașe.

Derby-ul cu FCSB a fost marcat de greșeli costisitoare pentru Dinamo, iar eroarea portarului Golubovic a influențat decisiv desfășurarea jocului. Deși Andrei Nicolescu a încercat să minimalizeze impactul criticilor asupra jucătorului, realitatea din teren a arătat o echipă dinamovistă incapabilă să profite de sprijinul fanilor și să lupte de la egal la egal cu rivala sa.

Foto: digisport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.