Dan Șucu a făcut o poză cu tabela imediat după terminarea meciului. Rapid București a obținut o victorie răsunătoare împotriva Farulului Constanța cu un scor de 5-0, în etapa a 13-a din SuperLiga României. Giuleștenii au dominat complet partida, oferind un adevărat spectacol fotbalistic pe teren propriu.

Jucătorii Rapidului au fost de neoprit, reușind să înscrie cinci goluri într-o manieră impresionantă. Seria de reușite a început cu Andrei Borza, urmat de Claudiu Petrila și Alexandru Pașcanu. Însă, eroul serii a fost Alexandru Dobre, care a reușit o „dublă”, completând astfel spectacolul ofensiv al echipei din Giulești. Fiecare gol a fost sărbătorit cu entuziasm de fanii prezenți pe stadion, care au susținut echipa neîncetat pe parcursul celor 90 de minute.

Dan Șucu a fost impresionat de victoria Rapidului

Printre spectatorii bucuroși s-a numărat și Dan Șucu, acționarul majoritar al clubului Rapid, care și-a arătat sprijinul pentru echipă prin prezența sa la fiecare meci de acasă. După această victorie zdrobitoare, Șucu nu a ratat ocazia să imortalizeze momentul. Milionarul a făcut o fotografie cu tabela de scor, care arăta triumful categoric al Rapidului, și a postat imaginea pe rețelele sociale, acolo unde este urmărit de peste 2.500 de persoane. Prezența sa alături de echipă este un simbol al implicării profunde în viața clubului.

La meci, Dan Șucu a fost însoțit de soția sa, Diana, care l-a susținut din tribune. De-a lungul timpului, cuplul și-a arătat în mod constant sprijinul pentru Rapid, atât pe teren, cât și în afara lui, fiind o prezență constantă la meciurile echipei.

Victor Angelescu este fericit că echipa și-a revenit

După fluierul final, acționarul minoritar al clubului, Victor Angelescu, a intervenit în direct la emisiunea Fotbal Club, exprimându-și satisfacția și ușurarea după această victorie importantă. Angelescu a recunoscut că echipa, antrenată de Marius Șumudică, a evoluat excelent și i-a felicitat pe toți jucătorii pentru efortul depus.

Cu toate acestea, Angelescu a subliniat că jucătorii nu au avut parte de o primă specială pentru acest meci, ceea ce arată că motivația lor a fost pur sportivă și orientată către performanță, nu către recompense financiare.

”Mi s-a ridicat o piatră de pe inimă. Am câștigat pe Giulești, nici nu mai țineam minte când am câștigat ultima dată pe Giulești un meci care să conteze. Vă dați seama că suntem fericiți.

Nu mă așteptam la 5-0, dar mă așteptam să câștigăm. Am avut discuții cu Șumi și jucătorii și am văzut că suntem pregătiți pentru meci. Au făcut cel mai bun meci din ultimele șase luni.

La acest meci nu au avut prime. Mă gândesc să le dau o primă la meciul cu FCSB”, a spus Victor Angelescu.

Victoria categorică împotriva Farului nu este doar un succes important pentru Rapid în clasament, ci și un moment de glorie pentru club și suporteri. Această performanță consolidează Rapid ca o forță de temut în SuperLiga României, iar fanii speră ca echipa să continue pe această traiectorie și în următoarele meciuri.

Această seară rămâne una memorabilă pentru Rapid și pentru întreaga comunitate giuleșteană, care a sărbătorit pe măsură succesul răsunător obținut împotriva Farulului Constanța.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.