Gigi Becali ar putea să surprindă din nou piața transferurilor, mai ales că echipa sa, FCSB, traversează o perioadă excelentă în competițiile europene. După ce a acumulat deja șase puncte în grupele Europa League, FCSB își consolidează poziția de lider în Europa și în Superliga. Astfel, există mari șanse ca echipa să vândă jucători importanți pe sume considerabile, iar toate privirile sunt îndreptate către Darius Olaru.

Gigi Becali, bucuros că Darius Olaru este cel mai vizibil fotbalist al FCSB-ului

Victor Becali, vărul lui Gigi Becali și un influent impresar, a declarat că cel mai vizibil fotbalist din echipa roș-albaștrilor este, fără îndoială, Darius Olaru. Deși mijlocașul de 26 de ani va rata următorul meci al FCSB-ului din Europa League împotriva lui Rangers, din cauza unei suspendări, el rămâne unul dintre cei mai căutați și apreciați jucători ai echipei. În ultima etapă europeană, FCSB a obținut o victorie importantă împotriva lui PAOK Salonic, scor 1-0, unde Olaru a fost eliminat, însă contribuțiile sale anterioare au fost esențiale pentru succesul echipei.

„În acest moment, jucătorul cel mai în formă de la FCSB și cel mai vizibil este Olaru. Dar în fotbal niciodată nu poți să știi. Noi avem acum, momentul. Dar nu poți să știi ce se va întâmpla până în iarnă. Nu poți să știi ce se va întâmpla în cupele europene. Poate alt jucător să facă niște partide foarte bune. Acum, jucătorii sunt monitorizați, nu pot exista oferte.

Eu pot fi și subiectiv, dar îl văd pe Olaru potrivit pentru mai multe campionate. Și pentru campionatul Germaniei, pentru că este un jucător cu capacitate de efort, aleargă foarte mult, recuperează, trage la poartă. Ca dovadă că este și golgheter la FCSB. Dar trebuie să-l vadă cine trebuie, nu eu (n.n. râde).

Contractele pe care le au jucătorii de la FCSB nu sunt ușor de obținut nici afară. Ei au salarii foarte bune! Cred că sunt cele mai bune salarii din România”, a dezvăluit impresarul potrivit prosport.ro.

Pe lângă evoluțiile din Europa League, FCSB domină și Superliga, visând deja la o calificare în primăvara europeană. În meciul de campionat împotriva rivalilor de la Dinamo, scor 2-0, Olaru a fost unul dintre cei mai importanți jucători, oferind un assist care a contribuit decisiv la succesul echipei. Cu trei trofee în palmaresul său la FCSB — Superliga, Cupa României și Supercupa României — Olaru a devenit un nume tot mai sonor în fotbalul românesc.

”E cel mai valoros jucător al nostru. A demonstrat-o anul trecut, a plecat Coman și el trebuie să ducă greul. Daca va veni o ofertă și va pleca, eu o să mă bucur pentru el” – Mihai Pintilii, despre Darius Olaru.

Deși Olaru este cel mai vizibil jucător al echipei, Victor Becali a atras atenția și asupra unui alt fotbalist aflat într-o formă deosebită — Daniel Bîrligea. Acesta a fost decisiv în victoria împotriva lui PAOK, iar în derby-ul recent cu Dinamo a înscris un gol spectaculos, deschizând calea succesului pe Arena Națională. Performanțele sale atrag tot mai mult interesul echipelor mari din Europa, iar Gigi Becali ar putea să valorifice acest moment de formă pentru a negocia un nou transfer important.

Olaru, o piesă cheie pentru viitor

Cu toate că piața transferurilor poate aduce surprize, Darius Olaru rămâne un punct central pentru viitorul FCSB. La doar 26 de ani, cu evoluții constante și o carieră în plină ascensiune, el ar putea fi vândut pe o sumă considerabilă în următoarea perioadă de mercato. Totuși, rămâne de văzut dacă echipa va reuși să păstreze nucleul de jucători care a adus atâtea succese în acest sezon.

Cu un FCSB pe val și cu jucători în formă maximă, viitorul transferurilor de la echipa lui Gigi Becali se anunță unul spectaculos, iar fanii așteaptă cu interes următoarele mutări.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.