Universitatea Craiova traversează o perioadă importantă în SuperLiga, iar veștile de la echipă sunt din ce în ce mai bune. După egalul fără goluri cu FC Botoșani, scor 0-0, antrenorul Costel Gâlcă a primit o veste excelentă: infirmeria echipei începe să se golească, iar unul dintre jucătorii importanți, Luis Paradela, se pregătește să revină în lot.

Luis Paradela, mesaj de încurajare pentru fani înaintea meciului cu Farul Constanța

Luis Paradela, atacantul internațional cubanez al Universității Craiova, a transmis un mesaj de speranță fanilor echipei printr-o postare pe Instagram. Fotbalistul, care a lipsit de pe teren din cauza unei rupturi musculare, a postat o fotografie în tricoul echipei și a adăugat un simplu, dar promițător mesaj: „Aproape.” Aceasta sugerează că revenirea sa pe teren este iminentă, o veste mult așteptată de suporterii olteni.

Paradela nu a mai jucat pentru Craiova din 22 septembrie, dar acum este tot mai aproape de o revenire în echipă, chiar înaintea duelului important cu Farul Constanța, care va avea loc luni, de la ora 21:00. Atacantul de 27 de ani, împrumutat din Costa Rica, a jucat până acum 9 meciuri în tricoul „alb-albaștrilor” și a reușit să marcheze un gol crucial în victoria cu UTA Arad, scor 4-2.

Elvir Koljic și Anzor Mekvabishvili, și ei aproape de revenire

Pe lângă Paradela, și alți jucători care au lipsit în meciul cu FC Botoșani sunt pe cale să revină în lotul echipei. Elvir Koljic, atacantul bosniac, a primit undă verde pentru a se alătura pregătirilor alături de colegii săi. Acesta este un alt motiv de bucurie pentru antrenorul Costel Gâlcă, care va avea la dispoziție un lot mai complet pentru meciul din deplasare cu Farul Constanța.

Anzor Mekvabishvili, mijlocașul georgian, este și el pe cale să fie apt de joc după o perioadă de absență. Prezența celor doi jucători în lot ar putea oferi echipei un plus de forță atât în atac, cât și în apărare, în fața unei echipe de top precum Farul Constanța.

Costel Gâlcă, în căutarea ofensivei pierdute

Meciul cu FC Botoșani a scos în evidență o problemă pentru Universitatea Craiova: lipsa de eficiență în atac. Antrenorul Costel Gâlcă a vorbit despre lipsa de inspirație a echipei sale în ofensivă și despre necesitatea unei schimbări înainte de următoarea partidă din SuperLiga. Revenirea unor jucători importanți, precum Luis Paradela și Elvir Koljic, ar putea oferi soluțiile necesare pentru revitalizarea atacului echipei.

„Un joc cum mă așteptam. O echipă care a stat bine în teren, a așteptat pe contraatac. Am avut câteva ocazii clare în prima repriză, puteam decide soarta partidei. Era foarte important pentru noi să marcăm, știam că sunt buni pe contraatac.

Depindea mult de noi, pentru ce ne-am creat faze în atac. Am avut ocazii, dar nu am avut intensitate în pase, în prima repriză. Din punct de vedere fizic și numeric arătăm bine. Trebuie să găsim soluții în echipă ca să marcăm.

M-am uitat și la celelalte echipe, chiar dacă nu au foarte multe ocazii, reușesc să marcheze. În toate meciurile am avut ocazii peste adversar, poate doar la Cluj și Galați. Calitatea în fața porții contează foarte mult.

Dacă vorbim pur-sânge, doar Lukic este atacant, Koljic este accidentat. Și Ivan este o opțiune, dar cum am zis, doar pe Lukic mizăm. Când ajunge în fața porții (n.r. Lukic) poate este obosit”, a spus Costel Gâlcă.

Paradela, cotat la 500.000 de euro conform Transfermarkt, este văzut ca un jucător cheie în schema tactică a lui Gâlcă. După ce a demonstrat calități ofensive bune în meciurile din care a făcut parte, cubanezul își dorește să contribuie din nou la succesele echipei și să ajute Universitatea Craiova să se mențină în lupta pentru titlu în SuperLiga.

Craiova, încrezătoare înainte de confruntarea cu Farul

Cu vești bune venind din direcția jucătorilor accidentați, Universitatea Craiova privește cu încredere spre meciul cu Farul Constanța. Suporterii așteaptă cu nerăbdare revenirea lui Luis Paradela și a celorlalți jucători care au lipsit, sperând că echipa va arăta o altă față în ofensivă și va obține un rezultat favorabil.

Astfel, duelul de luni seara promite să fie unul spectaculos, iar Universitatea Craiova va încerca să demonstreze că poate reveni în formă maximă, cu Paradela și ceilalți jucători pregătiți să facă diferența pe teren.

Foto: as.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.