David Miculescu, supărat pe arbitru. FCSB a înregistrat o înfrângere dureroasă în etapa a treia a grupelor Europa League, fiind învinsă categoric cu scorul de 0-4 de echipa scoțiană Rangers, pe Ibrox Park. Golurile care au consfințit acest rezultat au fost marcate de Tom Lawrence în minutul 10, Vaclav Cerny, care a reușit o dublă în minutele 31 și 55, și Hamza Igamane în minutul 71.

Partida a început într-un ritm intens, iar FCSB părea să aibă șansa unui început promițător, după ce atacantul David Miculescu, în vârstă de 23 de ani, a deschis scorul încă din minutul 2. Totuși, golul său a fost anulat de arbitru, care a considerat că Miculescu a comis un fault asupra portarului scoțian Jack Butland, în vârstă de 31 de ani. Această decizie a lăsat echipa română în impas și a stârnit numeroase controverse, mai ales după declarațiile făcute de jucător la finalul partidei.

David Miculescu este dezamăgit de înfrângerea FCSB-ului

După meci, David Miculescu a subliniat că FCSB ar fi avut șanse mari să obțină un rezultat pozitiv dacă golul său ar fi fost validat. Atacantul a menționat că a avut o discuție la pauza meciului cu arbitrul, care ar fi recunoscut ulterior că a greșit anulând reușita ”roș-albaștrilor”. Acest moment controversat a marcat începutul unei serii de dificultăți pentru echipa română, care nu a reușit să își revină.

”Dacă acel gol din prima repriză era valabil, alta era soarta partidei. Eu am făcut pressing și am lovit mingea. Am vorbit şi cu arbitrul la pauză şi a spus că e greşeala lui, că a fluierat repede. Părerea mea e că, dacă aveam 1-0, era alt meci.

Sperăm că îi vom face bucuroşi pe fani după derby-ul cu Rapid. Nu mai este mult timp, mâine seară (n.r. vineri, 25 octombrie) ajungem. Trebuie să avem încredere, ce putem schimba în două zile? Asta este, e un meci pierdut”, a spus Miculescu, după meci.

Această partidă reprezintă primul eșec al campioanei României în actuala ediție de Europa League, după ce echipa acumulase maximum de puncte în primele două etape. Înfrângerea de pe Ibrox le aduce însă o provocare serioasă în ceea ce privește calificarea în fazele superioare.

Greșelile individuale, punctate de Mihai Popescu

La finalul meciului, Mihai Popescu, un alt jucător cheie al FCSB-ului, în vârstă de 31 de ani, a declarat că greșelile individuale ale echipei au avut un impact semnificativ asupra scorului final. El a subliniat importanța unei concentrări mai mari și a unei organizări mai bune pentru a putea face față unor echipe de talia lui Rangers.

„Din păcate am pierdut. Am avut greșeli individuale, asta ne-a costat. Știam că asta urmăresc.

Într-adevăr, se poate spune asta, dar nu caut alibiuri, nu putem să ne legăm de acel moment.

Trebuia să continuăm cum am început. Dacă nu greșeam noi, altul ar fi fost scorul și am fi scos un rezultat pozitiv.”, a declarat Mihai Popescu, la flash-interviu.

Deși a fost un meci dificil, echipa română speră să revină mai puternică în următoarele meciuri și să recâștige terenul pierdut în grupa Europa League.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.