Marius Șumudică are o nouă problemă înaintea meciului cu FCSB. Campioana României se pregătește să primească vizita Rapidului pe Arena Națională în cadrul derby-ului etapei a 14-a din SuperLiga, un duel care promite spectacol și tensiune între două echipe cu ambiții mari. Partida va avea loc duminică, 27 octombrie, de la ora 21:00.

Probleme de lot la Rapid

Rapid București va avea o misiune complicată în acest derby, dat fiind că Jakub Hromada, mijlocașul central de 28 de ani, nu va fi pe teren după ce a primit cartonaș roșu în victoria răsunătoare cu Farul Constanța, scor 5-0. Marius Șumudică, antrenorul Rapidului, va fi astfel obligat să regândească formula de start în zona mediană, întrucât și Mattias Kait, mijlocașul eston în vârstă de 26 de ani, este incert pentru derby din cauza unei accidentări la tendon, suferită în timpul antrenamentelor din această săptămână.

Absentele lor creează o provocare pentru Rapid, întrucât Hromada și Kait sunt piese esențiale în construcția jocului giuleștenilor. Kait, evaluat la 800.000 de euro pe Transfermarkt și cu zece apariții în acest sezon, ar fi fost una dintre variantele optime pentru a-l înlocui pe Hromada în centrul terenului.

Ambiții în pragul derby-ului

Cu o miză importantă pentru ambele echipe, derby-ul de duminică va aduce pe teren un FCSB aflat în căutarea consolidării poziției de lider și un Rapid dornic să își confirme statutul de candidat serios la play-off. Atmosfera pe Arena Națională este așteptată să fie electrizantă, iar fiecare dintre cele două formații va încerca să-și impună stilul de joc în fața unui public numeros și pasionat.

Pentru FCSB, victoria ar însemna un nou pas important spre îndeplinirea obiectivului de a termina sezonul pe prima poziție, în timp ce Rapidul caută să demonstreze forța grupului, chiar și în absența unor jucători-cheie. Rămâne de văzut cum va reuși Marius Șumudică să compenseze absențele din lot și să alinieze o formulă competitivă pentru a face față rivalilor din Capitală.

Foto: as.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.