Prezentatorul show-ulul „Survivor România”, Daniel Pavel, a acordat un interviu unde a povestit când s-ar întoarce la Survivor România și de ce ar face acest lucru. Totodată, el a povestit cum a fost experiența în Republica Dominicană și ce a trebuit să îndure.
August nu, dar septembrie da. Clar se face o conexiune și la nivelul echipei noastre operaționale și la nivelul proiectului.
Am aduce pentru publicul nostru, publicul care clar este acolo, cu noi, pentru noi, care ne-a onorat în număr atât de mare, am aduce din nou proiectul. Ar fi al doilea sezon pentru mine, într-adevăr. Suntem, practic, în etapa în care configurăm acum, cum va arăta sezonul, despre ce este vorba. Dacă toate astrele se aliniază din nou, dacă eu mă întorc de la Viena din nou și sunt împreună cu colegii mei din Kanal D și asta e intenția mea, atunci răspunsul meu ar fi DA, însă cu siguranță aflăm împreună și vă comunicăm cât de repede se poate, după ce aflu, a declarat Daniel Pavel, potrivit wowbiz.ro.
Îndrăgitul prezentator a povestit cum arăta o zi normală pentru el în Republica Dominicană. Lucrurile sunt mult mai grele decât par și totul trebuie făcut perfect pentru a nu fi probleme.
Ziua mea începea aproape invariabil, la ora 6 și jumătate ora locală, înseamnă ora 13-13.30 aici. Întotdeauna, cel puțin în prima lună rutina s-a instalat imediat, făceam o alergare pe o potecuță în jurul casei, apoi un pic de exerciții fizice, fără greutăți. Am încercat să evităm să merg la sală, măsurile de COVID nu erau atât de restrictive acolo. Am încercat să evit. Am încercat să fiu în formă și să țin pasul cu concurenții pe trasee, făcând exerciții pe care mi le dă fratele meu, care e profesor de sport. Undeva la 7.30 venea prima cafea și la 8.30 luam micul dejcun cu ”Tata Teo”, fie la mine, fie la el. Cu doctorul Survivor România, ”tata Teo”. După care plecam pe trasee. Traseele erau destul de aproape de locuință, de unde stăteam. Primeam cu o seară înainte locul unde să mergem, dar ce fel de traseu este, în detaliu, probele de final nu le știam până nu ajungeam acolo. Când erau concurenți mai mulți, confruntările lor erau foarte intense, foarte dese și putea dura până la 5-6 ore, a povestit Daniel Pavel.
În ceea ce priveşte zilele când erau consiliile lucrurile erau mai dificile, însă toată lumea era profesionistă.
Dacă erau jocuri de imunitate, seara aveam consiliul. Ajungeam acasă, aveam o oră la dispoziție…și începeam filmarea de seară din consiliu cu o cu totul altă dinamică, altă hartă mentală, trebuia să intri în altă stare. Căldura din consiliu, pentru că erau flăcări pe bune, reale acolo. Și undeva târziu, spre 9-10 seara se termina. Am avut și zile de zece ore liniare de filmări.
30-40% din ce vorbeam în consiliu deriva din reality-urile, din testimonialele pe care le făceau înainte sau după meci. Așa că aveam o idee clară, dacă a pierdut vreuna dintre echipe, ce tip de dinamică a dialogurilor sau cine ii reproșează ce, cui…însă era și foarte mult free style acolo. Ideea formatului este mai ales pentru că ei sunt într-o presiune psihologică foarte puternică, să-i lași să vorbeasca. Nu-i întrerupeam si pasajele, trecerile le faceam exclusiv în momentele in care se pomeneau unul pe altul: uite X ce mi-a spus..atunci știam că mergem la persoană respectivă plus gândirea din regia de emisie, care putea schimba dinamica pentru că ei puteau vedea mai bine, îi știau mai bine pe concurenți. Și atunci Alexandra îmi comunica în cască: ar trebui poate să te duci, i-a să vezi acolo…și tonul ăla, sobrietatea aia de la început a lăsat locul ușor unei atmosfere mai de antrenor: măi, băieți, măi fete, hai să vedem, nu ne certăm, mergem să ne culcăm, nu lăsăm soarele să apună peste supărarea noastră..aveam cu toții dinamica unor mici grupuri sociale care trebuie sa trăiască împreună, nu e alta opțiune, a mai spus Daniel Pavel, despre consiliile de la Survivor România 2021.
Foto: tacataca.prosport.ro și playtech.ro