Survivor All Stars a fost o experiență intensă pentru toți concurenții, dar pentru Zanni și Iancu Sterp, povestea a avut o turnură neașteptată. În timpul show-ului, cei doi nu au avut conflicte majore, însă, odată ce filmările s-au terminat și a început lupta pentru marele premiu, relația lor a devenit tot mai tensionată.

Mama Geta, un personaj cunoscut și îndrăgit al emisiunii, a surprins audiența când a declarat că l-ar adopta pe Zanni și i-ar găsi o fată potrivită din zonă. Această declarație dulce a fost rapid uitată când competiția pentru premiu a început, iar cuvintele grele au fost aruncate în stânga și în dreapta.

Într-o apariție la emisiunea lui Cătălin Măruță, Zanni a susținut că, în opinia sa, Iancu nu merita premiul și că ar fi pariat mai degrabă pe Ștefania Ștefan. Replica lui Iancu nu a întârziat să apară, acuzându-l pe Zanni de falsitate și perversitate, și susținând că producția show-ului l-ar fi favorizat pe acesta. Iancu a subliniat că Zanni a fost eliminat de TJ Miles și apoi reprimit în competiție, omisiunea menționării faptului că Zanni a revenit în locul Anei Porgras, retrasă din cauza unei accidentări, și numai după un duel cu Ștefania Stănilă, a stârnit și mai multe controverse.

„Eu am fost supărat în ziua finalei, atât. Să știi că m-am gândit la asta (n.r. să intre cu Zanni în cușcă), el l-a provocat pe Andrei Ciobanu, el nu e cu bătaia, dar m-am gândit că l-ar duce capul, dar ar fi sinucidere curată. Eu nu zic, Zanni e luptător, e vânos, dar are 60 de kilograme, Doamne ferește (n.r. să intre cu el în cușcă), sinucidere curată”, a spus Iancu Sterp.

Campionul Survivor All Stars a distribuit videoclipul cu declarațiile făcute de Iancu, unde a scris: „Accept provocarea!”, etichetând contul oficial de Instagram al Galei RXF, semn că Zanni e gata să intre în cușcă cu Iancu Sterp.

„Stai cuminte Zanni, că te bate Iancu de îți sar tatuajele”, i-a scris un internaut lui Zanni când acesta a insistat că vrea foarte mult să se lupte cu Iancu și în cușcă, nu doar pe traseele Survivor.

„Păi și nu vrei să vezi treaba asta? Eu aș plăti să văd cum sar tatuajele de pe cineva. Și dacă nu sar tatuajele, să văd cum iese brânza din celălalt, cum îi cade fibra și proteina pe jos. Eu aș plăti. 40.000 (n.r de euro) dacă mă întrebi, aș vrea să primesc de la RXF, care nici nu răspunde la mesaj. De ce? Că vrea lumea să vadă asta (…)”, a fost replica lui Zanni, pe TikTok.

Pregătiri pentru un nou duel între Zanni și Iancu Sterp?

Tensiunile dintre Zanni și Iancu nu s-au oprit la declarații acide. Invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Iancu a lansat provocarea supremă: un duel în cușca RXF contra lui Zanni. Sigur pe sine, Iancu a afirmat că l-ar face praf pe colegul său și că acesta nu ar avea nicio șansă.

Zanni, cunoscut pentru spiritul său combativ, a acceptat imediat provocarea, chiar dacă între el și Iancu există o diferență semnificativă de gabarit și greutate. Ambii au experiență în galele RXF, iar Zanni se mândrește cu un palmares de neînvins, având la activ o victorie ușoară împotriva lui Gheboasă.

Organizatorii galelor RXF sunt în discuții cu foștii concurenți de la Survivor pentru a semna un nou proiect, iar șansele ca Zanni și Iancu să se dueleze din nou în fața a mii de fani sunt foarte mari. O astfel de confruntare ar stârni cu siguranță un interes uriaș și ar aduce beneficii financiare considerabile ambelor părți, mai ales în contextul măcelului declarațiilor care deja a început.

Fanii așteaptă cu sufletul la gură să vadă dacă rivalitatea dintre Zanni și Iancu va culmina într-un spectacol de neuitat în cușca RXF, consolidând astfel o poveste de prietenie transformată în dușmănie, care continuă să fascineze publicul.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.